Volgers

Volgers

zaterdag 17 december 2016

ontspanning

Nog vaag rook ik vanochtend aan mijn haar  de geur van de olie. Gisterenmiddag nam ik een massage. Die mevrouw is echt goed. Het is een weldaad om op haar (verwarmde) tafel te liggen. Ze weet ook precies de pijnplekjes te vinden.
 

Dan ben ik de rest van de dag heerlijk ontspannen en soepel. Al vroeg kondigde de slaap zich aan. Steeds neem ik me voor me vaker te laten verwennen. Maar meestal gaat er weer een tijd overheen, voor ik aan een afspraak maken denk.
Vandaag is er in het dorp een kerstmarkt. Compleet met paardentram, om een ritje te maken. Ik vraag me dan af, of de extra verdiensten de kosten van zo'n dag  dekken. Het is meestal wel druk met zo'n activiteit. Maar ja, in andere plaatsen hoopt men op eenzelfde manier klanten te trekken en mensen tot kopen te verleiden
Ook in de kerk is kerstmarkt. Daar ga ik kijken. Vaak hebben ze zelfgemaakte lekkernijen. Vorig jaar kocht ik een flesje advocaat. Versiering of stukjes heb ik niet nodig. Met groen en hulst in de tuin maak ik die zelf.

1 opmerking:

  1. Heerlijk zo'n massage, je moet jezelf echt zo nu en dan eens verwennen
    Hopelijk kan je het ontspannen gevoel dit weekend vasthouden
    Met warme groet Manon

    BeantwoordenVerwijderen