Volgers

Volgers

zaterdag 19 november 2016

wind

De laatste dagen staat er een echte herfst-wind. Een beetje koud,maar het waait mogelijke muizenissen weg. Ik heb dan echt behoefte om extra naar buiten te gaan.
Gisteren fietste ik langs het water naar de markt. En kocht een tas vol(helaas) ver weg fruit. Er ligt een bekende in het ziekenhuis. Maar die kan geen fruit eten door zijn sonde. Dus kocht ik een zak fruit voor zijn vrouw. Een beetje gezondheid om op de been te blijven.
Aan de dijk begint het door de vele regen een beetje glibberig te worden. Merle speelde gisteren met een jonge labrador,zo'n lekkere wilde. Ik had het gevoel,ze goed in de gaten te moeten houden. En stond stil,als ze vlak in de buurt rollebolden. Inderdaad,dat jonge reutje liep een paar keer tegen mijn benen aan. Gek,dat ze wel opzij gaan voor een boom.
Het ziet er uit als weer een mooie herfstdag. Ik voel de buiten-kriebel al. Dat wordt eerst een wandeling naar de bakker. Merle blij,die heeft een extra rondje.


1 opmerking:

  1. Vanmorgen was het mooi weer. Ik spoedde me heen en weer tussen Haags museum en thuis. 40 km op de scooter. Een tijdelijke beeldententoonstelling en ik stop met de museumjaarkaart,
    Ik ben blij dat de vorst geweken is, want nat, bladeren en in het donker dat vind ik eng. Ik rij voorzichtig. Teveel wind is lastig, ik probeer beneden dijks te rijden, minder zijwind.

    BeantwoordenVerwijderen