Volgers

Volgers

maandag 5 september 2016

er in getrapt

Het is een echte nazomerochtend. Koel en windstil. Er krast een kauw in de buurt. Jammer, dat ik zijn taal niet kan verstaan. Het lijkt een alarmerende boodschap aan de rest van de  troep.Er scharrelen tegenwoordig ook eksters in de buurt. Ook die kunnen te keer gaan.
 

Ik werk weer op de "kapotte"laptop.  Hij bleef het gewoon doen gisteren. Mijn man weet niet meer,wat hij allemaal uitgeprobeerd heeft. In ieder geval zijn alle gegevens veilig gekopieerd. En zien we wel, of het euvel nog eens optreedt.
Ik ben er weer ingetrapt. Een proefabonnement op een krant. Al eerder kreeg ik van de buurvrouw een bon voor 2 wk PZC. Maar ik merk, dat voor mij een krant in de ochtend niet meer hoeft. Nu bood mijn zwager aan om een maand gratis de Trouw te krijgen. Die krant hebben we vroeger jaren lang gelezen. Dat speelde mee Ik zei "ja" voor ik goed nagedacht had.
Dus heb ik toch last van de "gratis- toch maar doen-opwelling. Terwijl ik in dit geval wist, dat ik er weinig plezier van zou hebben. En helemaal niet van plan ben me te abonneren. Nu moet ik gewoon alle mailtjes, brieven en misschien zelfs telefoontjes over me heen laten komen. Eigen schuld. En vervolgens niet meer iets willen, wat ik niet nodig heb, omdat het gratis is.

1 opmerking:

  1. Jammer dat je het jezelf kwalijk neemt.
    Geniet er gewoon van, het is in ieder geval een prettige, niet schreeuwerige krant.

    BeantwoordenVerwijderen